Рецепт “Клафуті з грушею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 200 ккал, 4 г білків,
7 г жирів, 30 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ вершкове масло для змащування форми
❯ борошно для посипання форми
❯ 200 мл незбираного молока
❯ 200 мл вершків
❯ 2 яйця
❯ 10 г ванільного цукру
❯ 50 г цукру
❯ дрібка солі
❯ 50 г полб’яного борошна
❯ 2 груші
❯ 100 г журавлини
Крок 1
Форму для випікання змастити олією та посипати борошном. У глибоку миску влити молоко та вершки, вбити яйця,
додати ванільний цукор і добре перемішати. У яєчномолочну масу підмішати цукор, сіль і полб’яне борошно.
Крок 2
Груші вимити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Нарізати поздовжніми скибочками, рівномірно вислати ними дно форми та залити тестом. Журавлину вимити, обсушити. Посипати ягодами пиріг.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Випікати виріб прибл. 25 хв, потім витягти з духовки та перекласти на кухонну решітку. Теплий клафуті нарізати порційними шматочками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…