Рецепт “Класичний стейк” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 2ох людей
– М’ясо стейк, не менше 2.5см товщиною 500гр
– Сіль 7гр (3/4 ч.л.)
– Перець до смаку
– Олія 15гр
– Масло 10гр
Крок 1
Дуже ретельно витираємо стейк і солимо з усіх боків. Кладемо в холодильник мінімум на дві години.
Крок 2
Натираємо м’ясо перцем із двох сторін. У добре розігріту сковороду наливаємо олію. Коли масло почне диміти, кладемо стейк. Перевертати тільки тоді, коли м’ясо буде легко відставати від поверхні. Повторно перевертаємо кожні 30-40 секунд. Коли м’ясо буде майже готове, закидуємо масло в пательню і поливаємо м’ясо тим жиром. Смажимо до температури 52-54 градуси. Обов’язково відкладаємо м’ясо на 10 хв, щоб відпочило перед подачею.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…