Рецепт “Класичний стейк” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 2ох людей
– М’ясо стейк, не менше 2.5см товщиною 500гр
– Сіль 7гр (3/4 ч.л.)
– Перець до смаку
– Олія 15гр
– Масло 10гр
Крок 1
Дуже ретельно витираємо стейк і солимо з усіх боків. Кладемо в холодильник мінімум на дві години.
Крок 2
Натираємо м’ясо перцем із двох сторін. У добре розігріту сковороду наливаємо олію. Коли масло почне диміти, кладемо стейк. Перевертати тільки тоді, коли м’ясо буде легко відставати від поверхні. Повторно перевертаємо кожні 30-40 секунд. Коли м’ясо буде майже готове, закидуємо масло в пательню і поливаємо м’ясо тим жиром. Смажимо до температури 52-54 градуси. Обов’язково відкладаємо м’ясо на 10 хв, щоб відпочило перед подачею.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…