Перейти до вмісту
Головна » Класичний стейк

Класичний стейк

    Класичний стейк

    Рецепт “Класичний стейк” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 2ох людей
    – М’ясо стейк, не менше 2.5см товщиною 500гр
    – Сіль 7гр (3/4 ч.л.)
    – Перець до смаку
    – Олія 15гр
    – Масло 10гр

    Покроковий процес приготування класичного стейка
    Класичний стейк1

    Крок 1

    Дуже ретельно витираємо стейк і солимо з усіх боків. Кладемо в холодильник мінімум на дві години.

    Класичний стейк2

    Крок 2

    Натираємо м’ясо перцем із двох сторін. У добре розігріту сковороду наливаємо олію. Коли масло почне диміти, кладемо стейк. Перевертати тільки тоді, коли м’ясо буде легко відставати від поверхні. Повторно перевертаємо кожні 30-40 секунд. Коли м’ясо буде майже готове, закидуємо масло в пательню і поливаємо м’ясо тим жиром. Смажимо до температури 52-54 градуси. Обов’язково відкладаємо м’ясо на 10 хв, щоб відпочило перед подачею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичний стейк. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *