«Діаменю» рецепт “Компот із сухофруктів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
56 ккал
– 6-8 фініків
– 3 л води
– 2 середніх
– яблука
– пучок свіжої м’яти
Крок 1
Фініки мою, видаляю кісточки та нарізаю на дрібні шматочки. Яблука (тверді) разом зі шкіркою нарізаю на часточки довільно. М’яту мою і також нарізаю
Крок 2
Воду у каструлі ставлю на вогонь. Поміщаю до неї сухофрукти, яблука та м’яту. Після закипання варю компот близько 10 хвилин.
Крок 3
Даю охолонути. Напій смачніший у холодному вигляді.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…