Калорійність

Компот із сухофруктів

«Діаменю» рецепт “Компот із сухофруктів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
56 ккал

Інгредієнти

– 6-8 фініків
– 3 л води
– 2 середніх
– яблука
– пучок свіжої м’яти

Покрокове приготування компоту із сухофруктів

Крок 1

Фініки мою, видаляю кісточки та нарізаю на дрібні шматочки. Яблука (тверді) разом зі шкіркою нарізаю на часточки довільно. М’яту мою і також нарізаю

Крок 2

Воду у каструлі ставлю на вогонь. Поміщаю до неї сухофрукти, яблука та м’яту. Після закипання варю компот близько 10 хвилин.

Крок 3

Даю охолонути. Напій смачніший у холодному вигляді.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Компот із сухофруктів. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago