Перейти до вмісту
Головна » Компот із сухофруктів

Компот із сухофруктів

    Компот із сухофруктів

    «Діаменю» рецепт “Компот із сухофруктів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    56 ккал

    Інгредієнти

    – 6-8 фініків
    – 3 л води
    – 2 середніх
    – яблука
    – пучок свіжої м’яти

    Покрокове приготування компоту із сухофруктів

    Крок 1

    Фініки мою, видаляю кісточки та нарізаю на дрібні шматочки. Яблука (тверді) разом зі шкіркою нарізаю на часточки довільно. М’яту мою і також нарізаю

    Крок 2

    Воду у каструлі ставлю на вогонь. Поміщаю до неї сухофрукти, яблука та м’яту. Після закипання варю компот близько 10 хвилин.

    Крок 3

    Даю охолонути. Напій смачніший у холодному вигляді.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Компот із сухофруктів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *