Рецепт “Компот у власному соку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 15 хвилин
У 1 порції: 325 ккал, 0,5 г білків,
0,4 г жирів, 18 г вуглеводів
На 4 порції:
2 кг фруктів та ягід асорті
1,2 кг цукру
5 бутончиків гвоздики
2 палички кориці
2 зірочки бадьяна
Крок 1
Вимити 2 кг фруктів та ягід асорти (2 лимони, яблука, груші, мандарини, апельсини, свіжа чи в’ялена журавлина). Яблука та груші, вилучивши серцевини нарізати кубиками. Цитрусові очистити від шкірки, м’якуш нарізати дрібними шматочками.
Крок 2
Викласти всі фрукти/ягоди в глибоку жароміцний посуд і засипати 1,2 кг цукру. 5 бутончиків гвоздики, 2 палички кориці та 2 зірочки бадяна вимити та разом із дрібкою меленого кардамону додати до фруктів. Іноді помішуючи, томити фрукти в нагрітій до 170 ° духовці, доки вони не пустять сік.
Крок 3
Гарячий компот розлити за стерилізованим банкам, закупорити їх, перевернути вгору дном і залишити так на ніч. Для зігріваючого напою: чашку з 3 стіл. ложками компоту долити окропу
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…