Рецепт “Короп смажений по-домбськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 25 ХВИЛИН
❯ тушка коропа без голови та хвоста, готова до кулінарної обробки (бл. 500 г)
❯ 100 мл молока
❯ 200 г борошна
❯ 3 яйця
❯ 200 г панірувальних сухарів
❯ рослинна олія для фритюру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Яйця розбовтати вилкою, як на омлет. В окрему ємність налити молоко, в окремі плоскі тарілки насипати борошно та панірувальні сухарі.
Крок 2
Рибу нарізати порційними скибочками середньої товщини. (За бажанням хребтову кістку та великі кістки видалити.)
Крок 3
Підготовлену рибу змочити в молоці, обваляти в борошні, вмочити в яйце і густо запанувати у сухарях.
Крок 4
У глибокому сотейнику довести до кипіння достатня кількість олії для фритюру.
Крок 5
Підготовлену рибу порційно викладати в киплячу олію та обсмажувати до готовності (10 хв). Готова риба повинна добре підрум’янитися і стати трохи хрусткий.
Крок 6
Обсмажену рибу перекладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Крок 7
Викласти рибу на посуд, посолити та поперчити. Для подачі доповнити рибу свіжими овочами, гарніром з відварених або запечених овочів, подати з великою кількістю пряної зелені та листових салатів.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…