Рецепт “Котлети з ананасом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години 40 хвилин
У 1 порції: 580 ккал, 28 г білків,
39 г жирів, 31 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 10 тонких скибочок ананаса
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ 1/2 подрібненого перцю чилі
❯ 2 ч. л. рубаного чебрецю
❯ 4 зубчики часнику
❯ 1/2 ч. л. меленого запашного перцю
❯ 4 свинячі котлети на кістці
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. оливкової олії
Крок 1
Для маринаду часник очистити та порубати. Зелену цибулю вимити та нарізати кільцями. 4 скибочки ананаса пюрувати блендером і змішати з цибулею, часником, чилі, чебрецем і запашним перцем.
Крок 2
Котлети вимити, обсушити та намазати 1/4 маринаду. Разом зі скибочками ананаса, що залишилися викласти в керамічну посудину і помістити в холодильник на 2-3 год. Маринад, що залишився, до подачі тримати в холодильнику.
Крок 3
М’ясо вийняти з маринаду, обсушити, посолити та поперчити. Смажити на 1 стіл. ложці олії 10 хв. Скибочки ананаса злегка обсмажити на жирі, додавши масло, що залишилося. Подати з котлетами та маринадом.
Маринад з ананасовим пюре робить м’ясо ніжним і насичує ароматом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…