Рецепт “Ковбаски з овочами та яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 23 г білків,
33 г жирів, 33 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г картоплі у мундирі
❯ 4 ковбаски шматочками
❯ м’якуш 1 стручка червоного солодкого перцю кубиками
❯ 3 ст. л. вершкового масла
❯ 1 рубана цибулина
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 яйця
❯ 1–2 ст. л. рубаної петрушки
Крок 1
Картоплю нарізати кубиками та обсмажувати в сотейнику на 2 стіл. ложках вершкового масла 5 хв. Підмішати цибулю, нарізані ковбаски та солодкий перець. Посолити, поперчити, обсмажити до золотистого кольору та готувати під кришкою 3-4 хв.
Крок 2
На вершковому маслі, що залишилося, підсмажити 4 яєчні-глазуньі. Готове блюдо розкласти в порційні тарілки, добре посипати петрушкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…