Перейти до вмісту
Головна » Ковбаски з овочами та яйцем

Ковбаски з овочами та яйцем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ковбаски з овочами та яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 23 г білків,
    33 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г картоплі у мундирі
    ❯ 4 ковбаски шматочками
    ❯ м’якуш 1 стручка червоного солодкого перцю кубиками
    ❯ 3 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 яйця
    ❯ 1–2 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування ковбасок з овочами

    Крок 1

    Картоплю нарізати кубиками та обсмажувати в сотейнику на 2 стіл. ложках вершкового масла 5 хв. Підмішати цибулю, нарізані ковбаски та солодкий перець. Посолити, поперчити, обсмажити до золотистого кольору та готувати під кришкою 3-4 хв.

    Крок 2

    На вершковому маслі, що залишилося, підсмажити 4 яєчні-глазуньі. Готове блюдо розкласти в порційні тарілки, добре посипати петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ковбаски з овочами та яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *