Рецепт “Крем каталана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година
У 1 порції: 250 ккал

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 700 мл вершків (10%)
❯ 150 г цукру
❯ цедра 1/2 лимона
❯ 1/3 ч. л. меленої кориці
❯ 1 ст. л. крохмалю
❯ 250 мл молока
❯ 7 жовтків

Покроковий процес приготування крема каталана

Крок 1

Вершки влити в невеликий ковшок і довести до кипіння разом із 90 г цукру. Додати лимонну цедру та мелену корицю. Перемішати віночком.

Крок 2

Крохмаль розвести холодним молоком та з’єднати з жовтками. Збити міксером до одержання маси однорідної консистенції.

Крок 3

У гарячу вершкову масу тонким цівком влити жовтковокрахмальну суміш і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню, розлити креманками або маленькими формами. Дати охолонути.

Крок 4

Десерт посипати цукром, що залишився, і обпалити газовим пальником, щоб вийшла хрумка карамельна скоринка. Можна посипати рубаними горіхами.

Сьогодні ми дізналися як готується Крем каталана. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago