Рецепт “Кролик у пряному маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин + маринування
У 1 порції: 490 ккал, 30 г білків,
36 г жирів, 7 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г кролятини
❯ по 3 гілочки чебрецю та розмарину
❯ 200 мл сухого білого вина
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 8 зубчиків часнику
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити, очистити від плівок та сухожиль і нарізати невеликими. шматочками. Викласти м’ясо в глибоку миску, посолити та поперчити. Розмарин і чебрець сполоснути, воду струсити та обірвати листочки з гілочок. У миску з м’ясом влити вино, додати трави. Накрити миску харчовою плівкою та помістити в холодильник
на 8 год.
Крок 2
Часник очистити та злегка обсмажити на сковороді на оливковій олії. Викласти на сковороду м’ясо та обсмажувати до золотистої скоринки. Влити в сковороду маринад та готувати м’ясо під кришкою 20 хв. Готову страву подати зі свіжим білим хлібом та лимоном.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…