Рецепт “Курчата із зеленню в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 810 ккал, 81 г білків,
47 г жирів, 10 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ жменя рубаного кервелю
❯ 2 жмені рубаної петрушки
❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
❯ 250 г сиру
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 курчата (бл. 900г)
❯ 6 молодих цибулин разом з пір’ям
❯ 200 мл сухого білого вина
❯ 2 ст. л. вершкового масла
Крок 1
Нагріти духовку до 170 °. Курчат вимити, обсушити, розрізати вздовж навпіл та видалити хребтову кістку. Натерти шматки курчат сіллю та перцем. Сир перемішати з рубаною зеленню, посолити та поперчити на смак. Акуратно відокремити шкіру на грудці, начинити курчат підготовленою сумішшю та зафіксувати дерев’яними шпажками
Крок 2
Молоді цибулини разом із зеленими пір’ям вимити, викласти у форму для запікання з високими бортами та полити вином. На цибулю укласти курчат з сиром та зеленню. Приправити сіллю та перцем. Зверху рівномірно розподілити вершкове масло у вигляді тонкої стружки. Запікати курчат бл. 50 хв (всередині вони мають стати м’якими, а зовні має утворитися рум’яна скоринка). На гарнір до запечених курчат добре подати картопляне пюре
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…