Перейти до вмісту
Головна » Курчата із зеленню в духовці

Курчата із зеленню в духовці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курчата із зеленню в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 810 ккал, 81 г білків,
    47 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ жменя рубаного кервелю
    ❯ 2 жмені рубаної петрушки
    ❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
    ❯ 250 г сиру
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 курчата (бл. 900г)
    ❯ 6 молодих цибулин разом з пір’ям
    ❯ 200 мл сухого білого вина
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла

    Покроковий процес приготування курча в духовці

    Крок 1

    Нагріти духовку до 170 °. Курчат вимити, обсушити, розрізати вздовж навпіл та видалити хребтову кістку. Натерти шматки курчат сіллю та перцем. Сир перемішати з рубаною зеленню, посолити та поперчити на смак. Акуратно відокремити шкіру на грудці, начинити курчат підготовленою сумішшю та зафіксувати дерев’яними шпажками

    Крок 2

    Молоді цибулини разом із зеленими пір’ям вимити, викласти у форму для запікання з високими бортами та полити вином. На цибулю укласти курчат з сиром та зеленню. Приправити сіллю та перцем. Зверху рівномірно розподілити вершкове масло у вигляді тонкої стружки. Запікати курчат бл. 50 хв (всередині вони мають стати м’якими, а зовні має утворитися рум’яна скоринка). На гарнір до запечених курчат добре подати картопляне пюре

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курчата із зеленню в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *