Рецепт “Курка стир-фрай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 30 ХВИЛИН
Для соусу:
❯ 60 мл соєвого соусу
❯ 30 мл рідкого меду
❯ 1 ч. л. цедри лимона
❯ 3 ст. л. соку лимона
❯ 1 ч. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. тертого імбиру
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 1 ч. л. гострого соусу
❯ 1/4 ч. л. сушеного часнику
Для птиці:
❯ 700 г курятини без кістки
❯ 80 г кукурудзяного крохмалю
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1/4 ч. л. меленого перцю
❯ 300 г спаржевої квасолі
❯ 2 великі моркви
❯ 2 ст. л. рослинної олії
Крок 1
Інгредієнти для соусу перемішати та до подачі на стіл залишити при кімнатної температури.
Крок 2
М’ясо нарізати тонкими шматочками. Крохмаль перемішати із сіллю та перцем. Обваляти м’ясо у цій суміші.
Крок 3
Моркву очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкими півколами. Квасолю промити, обсушити, кінчики стручків видалити, стручки нарізати скибочками.
Крок 4
На сковороді на 1 ст. л. олії на сильному вогні, часто перемішуючи, обсмажувати моркву та квасолю 5 хв. Обсмажені овочі перекласти в інший посуд
Крок 5
Вилити на сковороду решту олію та обсмажувати м’ясо, часто перемішуючи, прибл. 7 хв.
Крок 6
Повернути на сковороду овочі та полити соусом. Готувати на сильному вогні, часто перемішуючи, прибл. 5 хв. страва подати гарячим з овочевим салатом та зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…