«Діаменю» рецепт “Курка в кокосовому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
118 ккал
❯ 500 г курячого філе
❯ банку кокосового молока
❯ цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ паста карі
❯ сіль і перець
Крок 1
Очищаю і дрібно нарізаю цибулину та зубчики часнику. Обсмажую цибулю та часник до золотистого кольору.
Крок 2
Додаю нарізане кубиками куряче філе. Додаю карі пасту, заливаю кокосовим молоком, солю, перчу і тушу до готовності.
Крок 3
Подаю з салатом зі свіжих овочів та зелені.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…