«Діаменю» рецепт “Курка в кокосовому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
118 ккал
❯ 500 г курячого філе
❯ банку кокосового молока
❯ цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ паста карі
❯ сіль і перець
Крок 1
Очищаю і дрібно нарізаю цибулину та зубчики часнику. Обсмажую цибулю та часник до золотистого кольору.
Крок 2
Додаю нарізане кубиками куряче філе. Додаю карі пасту, заливаю кокосовим молоком, солю, перчу і тушу до готовності.
Крок 3
Подаю з салатом зі свіжих овочів та зелені.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…