Перейти до вмісту
Головна » Курка в кокосовому соусі

Курка в кокосовому соусі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Курка в кокосовому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    118 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 500 г курячого філе
    ❯ банку кокосового молока
    ❯ цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ паста карі
    ❯ сіль і перець

    Покрокове приготування курки в кокосовому соусі

    Крок 1

    Очищаю і дрібно нарізаю цибулину та зубчики часнику. Обсмажую цибулю та часник до золотистого кольору.

    Крок 2

    Додаю нарізане кубиками куряче філе. Додаю карі пасту, заливаю кокосовим молоком, солю, перчу і тушу до готовності.

    Крок 3

    Подаю з салатом зі свіжих овочів та зелені.

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка в кокосовому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *