Рецепт “Курка запечена у вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 25 хвилин
У 1 порції: 270 ккал, 45 г білків,
25 г жирів, 25 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 курка, готова до кулінарної обробки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ч. л. суміші сушеного розмарину, базиліка, чебрецю та меленої солодкої паприки
❯ по 80 г вершкового масла та скибочок бекону
❯ 4 лаврові листи
❯ 1 цибулина
❯ 5 ягід ялівцю
❯ 100 мл білого вина
❯ 2 ч. л. борошна
Крок 1
Нагріти духовку до 200 °. Курку вимити, обсушити, натерти сіллю, перцем та сумішшю спецій. Масло нарізати
кубиками. Курку обкласти скибочками бекону та лавровими листами, обв’язати кулінарною ниткою.
Крок 2
Цибулю очистити, дрібно нарізати та викласти у форму, додати ягоди ялівцю. Викласти на цибулю курку та запікати під кришкою 20 хв. Влити у форму вино та готувати ще 20 хв. Кришку зняти, рідину загустити борошном і запікати птицю 10 хв.
Крок 3
Курку перекласти в інший посуд. У соус, що утворився під час запікання, влити 100 мл води, посолити та помішуючи, уварювати на слабкому вогні ок. 20 хв. Готову курку подати, поливши соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…