Рецепт “Куряче філе на шпажках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 880 ккал, 44 г білків,
55 г жирів, 56 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 800 г курячого філе
❯ 150 г натурального йогурту
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 100 г хлібних крихт або панірувальних сухарів
❯ 2 ст. л. рослинної олії
Для салату:
❯ 600 г картоплі
❯ 2 зубчики часнику
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 150 мл сметани
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 100 г листя польового салату
❯ 100 г молодого шпинату або руколи
Крок 1
Філе вимити та нарізати кубиками зі стороною бл. 3 див. У миску налити йогурт, посолити, поперчити, покласти філе та маринувати в холодильнику 2 год. Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді на 30 хв.
Крок 2
На кожну шпажку нанизати по чотири кубики філе, попередньо обваляв їх у хлібних крихтах. Обсмажувати на олії до рум’яної скоринки.
Крок 3
Для салату картоплю відварити в шкірці до м’якості, очистити, нарізати кружальцями та з’єднати в миску із зеленню. Часник очистити, стовкти та змішати зі сметаною, олією, сіллю та перцем. Заправити соусом салату. Подати до курки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…