Рецепт “Курячі грудки з лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 230 ккал, 31 г білків,
9 г жирів, 8 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 курячі грудки
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 1 головка часнику
❯ 2 гілочки розмарину
❯ 2 лимони
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Курячі грудки вимити, ретельно обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими шматочками чи кубиками. бл. 2 × 2 см. У сотейнику нагріти оливкову олію та обсмажити на ньому м’ясо з усіх боків до золотистого кольору.
Крок 2
Лимони обдати окропом та обсушити. 1 лимон нарізати кружками середньої товщини. Розмарин сполоснути, воду
струсити. Головку часнику розібрати на зубчики та не очищаючи, придушити їх широким лезом ножа.
Крок 3
У сотейник до м’яса додати часник та гілочки розмарину, покласти нарізаний лимон. Страву посолити та поперчити до смаку. Влити в сотейник прибл. 250 мл води, накрити кришкою та готувати на слабкому вогні 20 хв.
Крок 4
Сотейник зняти з вогню. З решти лимона витиснути сік і збризкати їм блюдо. Страву подати гарячою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…