Рецепт “Квасоля з м’ясом по-бостонськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 660 ккал, 28 г білків,
47 г жирів, 32 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 600 г копченої свинини шматком (шийна або плечова частина)
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 цибулина кільцями
❯ 2 зубчики часнику пластинами
❯ 800 г білої консервованої квасолі
❯ 100 мл м’якоті помідорів
❯ 2 ст. л. кленового сиропу
❯ 1 ст. л. меляси
❯ 2 ст. л. меленої гірчиці
❯ 1 ч. л. вустерського соусу
❯ щіпка меленої кориці
❯ 300 мл курячого або овочевого бульйону
❯ сіль
❯ товчений чорний перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. У сотейнику нагріти оливкову олію, м’ясо обсмажити з кожного боку (прибл. 4 хв), додати цибулю та часник, присипати м’ясо корицею та обсмажувати ще ок. 3 хв.
Крок 2
Підмішати м’якуш помідорів, кленовий сироп, мелясу, гірчицю, вустерський соус. Готувати кілька хвилин, потім влити бульйон та добре перемішати.
Крок 3
Сотейник накрити алюмінієвою фольгою. Страву запікати прибл. 50 хв. Фольгу зняти.
Крок 4
Квасолю відкинути на друшляк, викласти в сотейник до м’яса та овочів. Посолити, поперчити, продовжувати запікати ще бл. 10-15 хв, поки соус не стане густим, а м’ясо не підрум’яниться. Під час приготування періодично поливати страву соком, що утворюється при запіканні.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…