На багатті

Лагман у казані на багатті

Рецепт “Лагман у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Яловичина 1кг
– Пекінська капуста
– Цибуля
– Редиска
– Болгарський перець
– Зелень селери
– Паприка гостра 2шт
– Томатна паста 2 ст. ложки
– Соєвий соус
– Часник 1 головка
– Перець чилі 1шт
– Імбир
– Борошно 1кг
– 2 яйця
– Сіль
– Вода
– Рослинна олія
– Чорний мелений перець
– Паприка мелена 1 ст. ложка

Покроковий процес приготування лагману у казані на багатті

Крок 1

В борошно додаємо трохи солі, вбиваємо 2 яйця, поступово вводимо воду і замішуємо туге тісто. Загортаємо в пакет і забираємо у прохолодне місце на 1 годину.

Крок 2

М’ясо нарізаємо на слайси, додаємо олію, натертий часник, чорний мелений перець, соєвий соус, перемішуємо та прибираємо в холодильник.

Крок 3

Нарізаємо півкільцями цибулю, редиску, соломкою тверду частину капусти, великими шматками болгарський перець, дрібно нарізаємо зелень селери, часник, імбир та перець чилі.

Крок 4

Розгортаємо тісто завтовшки в палець і нарізаємо смужки шириною 2 см. Змащуємо рослинною олією з двох сторін, залишаємо відпочити на 10 хвилин. Потім кожну смужку розкочуємо і розтягуємо в трубочку, змащуємо кожну олію.

Крок 5

Розжарюємо рослинну олію в казані. Обсмажуємо часник, імбир, перець чилі 10 секунд, потім додаємо м’ясо, через 7 хвилин цибулю, через 3 хвилини томатну пасту та мелену паприку, потім капуста і обсмажуємо все 3 хвилини. Потім додаємо редиску, обсмажуємо, потім болгарський перець, обсмажили 2-3 хвилини. Наливаємо воду і смажимо на середньому вогні 20 хвилин, наприкінці додаємо зелень.

Крок 6

Варимо нашу локшину, промиваємо. Подаємо локшину зверху м’ясо з овочами.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Лагман у казані на багатті. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago