Закуски

Леберкезе паштет у німецькому стилі

Рецепт “Леберкезе паштет у німецькому стилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 500 г яловичої лопатки
❯ 500 г свинячої лопатки
❯ 100 г копченого сала
❯ 100 г яловичої печінки
❯ 2 цибулини
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. нітритної солі
❯ 1 ч. л. білого меленого перцю
❯ 2 ч. л. сушеного майорану
❯ 1 ч. л. гранульованого часнику
❯ 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
❯ 1/4 ч. л. меленого імбиру
❯ 500 г льодової крихти

Покроковий процес приготування леберкезе

Крок 1

Духовку нагріти до 160 °. Підготувати форму з високими бортами (наприклад, для кексу) і вислати її фольгою.

Крок 2

Печінку промити та нарізати шматочками. Цибулину очистити та нарізати скибочками. Обидва види м’яса зачистити, промити, обсушити, нарізати та викласти у миску блендера. Додати нарізане скибочками сало, печінку та цибулю і подрібнити до отримання гладкої однорідної маси.

Крок 3

Половину маси відібрати в інший посуд. До маси, що залишилася в чаші блендера додати лід і збивати до однорідної маси. М’ясну масу з льодом перекласти в інший посуд і таким же збити з льодом відкладену м’ясну масу.

Крок 4

Усю м’ясну масу з льодом перемішати, додати часник, імбир, мускатний горіх, обидва види солі, майоран та перець.

Крок 5

М’ясну масу викласти у підготовлену форму і добре розрівняти. За бажанням кінчиком тонкого ножа нанести на масу ромбоподібний візерунок.

Крок 6

Виріб випікати у духовці: температура всередині м’ясної маси повинна досягти 60 °, а сік, що з’являється при проколюванні виробу ножем, повинен стати прозорим.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Леберкезе паштет у німецькому стилі. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

2 дні ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

2 дні ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

3 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

3 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

3 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

3 дні ago