Закуски

Леберкезе паштет у німецькому стилі

Рецепт “Леберкезе паштет у німецькому стилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 500 г яловичої лопатки
❯ 500 г свинячої лопатки
❯ 100 г копченого сала
❯ 100 г яловичої печінки
❯ 2 цибулини
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. нітритної солі
❯ 1 ч. л. білого меленого перцю
❯ 2 ч. л. сушеного майорану
❯ 1 ч. л. гранульованого часнику
❯ 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
❯ 1/4 ч. л. меленого імбиру
❯ 500 г льодової крихти

Покроковий процес приготування леберкезе

Крок 1

Духовку нагріти до 160 °. Підготувати форму з високими бортами (наприклад, для кексу) і вислати її фольгою.

Крок 2

Печінку промити та нарізати шматочками. Цибулину очистити та нарізати скибочками. Обидва види м’яса зачистити, промити, обсушити, нарізати та викласти у миску блендера. Додати нарізане скибочками сало, печінку та цибулю і подрібнити до отримання гладкої однорідної маси.

Крок 3

Половину маси відібрати в інший посуд. До маси, що залишилася в чаші блендера додати лід і збивати до однорідної маси. М’ясну масу з льодом перекласти в інший посуд і таким же збити з льодом відкладену м’ясну масу.

Крок 4

Усю м’ясну масу з льодом перемішати, додати часник, імбир, мускатний горіх, обидва види солі, майоран та перець.

Крок 5

М’ясну масу викласти у підготовлену форму і добре розрівняти. За бажанням кінчиком тонкого ножа нанести на масу ромбоподібний візерунок.

Крок 6

Виріб випікати у духовці: температура всередині м’ясної маси повинна досягти 60 °, а сік, що з’являється при проколюванні виробу ножем, повинен стати прозорим.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Леберкезе паштет у німецькому стилі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago