Калорійність

Локшина з беконом та овечим сиром

Рецепт “Локшина з беконом та овечим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 950 ккал, 34 г білків,
66 г жирів, 55 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 1 стебло цибулі-порею (тільки біла та світло-зелена частини)
❯ 400 г бекону
❯ 300 г м’якого овечого сиру
❯ 2 ст. л. рослинної олії або топленого свинячого жиру
❯ домашня яєчна локшина
❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
❯ щіпка меленого кайєнського перцю
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування локшини з беконом та сиром

Крок 1

Лук-порей вимити, очистити та нарізати кільцями. Бекон нарізати дрібними кубиками, сир – товстими скибочками.

Крок 2

У чавунній сковороді нагріти олію або свинячий жир. Обсмажити на ньому бекон. Додати цибулю-порей і готувати, помішуючи, до м’якості цибулі (прибл. 7 хв).

Крок 3

У сотейник покласти готову локшину, перемішати. Страву посолити та поперчити. Зверху викласти скибочки сиру.

Крок 4

Нагріти духовку до 180 °. Сковороду з яєчною локшиною, беконом, сиром та цибулею-пореєм поставити в духовку та запікати страву 15 хв.

Рекомендуємо освоїти та рецепт швабської локшини з картоплі: 350 г картоплі вимити та варити в шкірці до м’якості. Дати охолонути, очистити та розім’яти в пюре. Вбити 3 яйця, додати дрібку солі, перемішати лопаткою. Всипати така кількість борошна, щоб вийшло густе однорідне тісто. Викласти тісто в друшляк з великими отворами та тримаючи його над каструлею з киплячою водою, протерти прямо у воду. Варити локшину, поки вона не випливе на поверхню. Після випливання варити ще прибл. 1 хв. Відкинути локшину на друшляк і промити холодною водою. Перед подачею картопляну локшину необхідно розігріти.

Сьогодні ми дізналися як готується Локшина з беконом та овечим сиром. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago