Рецепт “Литовські вареники з бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
В 1 порції: 1120 ккал, 37 г білків,
88 г жирів, 71 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ прибл. 300 г борошна
❯ 6–7 бульб картоплі
❯ сіль
❯ 1 яйце
❯ 65 г вершкового масла
❯ 125 г бринзи
❯ 1 цибулина
❯ 150 г бекону
Крок 1
Картоплю ретельно вимити та, не очищаючи, варити в киплячій підсоленій воді 25-30 хв. 2–3 бульби картоплі очистити та розім’яти до консистенції пюре. До остиглого пюре додати яйце, борошно та невелику кількість холодної води, замісити гладке тісто. (При необхідності додати трохи борошна: тісто не повинно прилипати до рук.)
Крок 2
Цибулю очистити та порубати. Бекон нарізати кубиками та обсмажувати на сухій сковороді, поки з нього не витопиться жир. Перекласти на тарілку. На жирі, що витопився, обсмажити цибулю. Картоплю, що залишилася, очистити, пропустити через м’ясорубку і змішати з вершковим маслом, бринзою, цибулею та шкварками з бекону
Крок 3
Тісто тонко розкотити та вирізати кружки діаметром прибл. 8-10 см. У центр кожного покласти по 1 стіл. ложці начинки, скласти кружки навпіл, краї защипати. Завантажити вареники в киплячу підсолену воду і варити бл. 4 хв, доки вони не спливуть на поверхню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…