Перейти до вмісту
Головна » Литовські вареники з бринзою

Литовські вареники з бринзою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Литовські вареники з бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    В 1 порції: 1120 ккал, 37 г білків,
    88 г жирів, 71 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ прибл. 300 г борошна
    ❯ 6–7 бульб картоплі
    ❯ сіль
    ❯ 1 яйце
    ❯ 65 г вершкового масла
    ❯ 125 г бринзи
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 150 г бекону

    Покроковий процес приготування литовськіх вареників з бринзою

    Крок 1

    Картоплю ретельно вимити та, не очищаючи, варити в киплячій підсоленій воді 25-30 хв. 2–3 бульби картоплі очистити та розім’яти до консистенції пюре. До остиглого пюре додати яйце, борошно та невелику кількість холодної води, замісити гладке тісто. (При необхідності додати трохи борошна: тісто не повинно прилипати до рук.)

    Крок 2

    Цибулю очистити та порубати. Бекон нарізати кубиками та обсмажувати на сухій сковороді, поки з нього не витопиться жир. Перекласти на тарілку. На жирі, що витопився, обсмажити цибулю. Картоплю, що залишилася, очистити, пропустити через м’ясорубку і змішати з вершковим маслом, бринзою, цибулею та шкварками з бекону

    Крок 3

    Тісто тонко розкотити та вирізати кружки діаметром прибл. 8-10 см. У центр кожного покласти по 1 стіл. ложці начинки, скласти кружки навпіл, краї защипати. Завантажити вареники в киплячу підсолену воду і варити бл. 4 хв, доки вони не спливуть на поверхню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Литовські вареники з бринзою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *