Перейти до вмісту
Головна » Вареники з картоплею

Вареники з картоплею

    Вареники з картоплею

    Рецепт “Вареники з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Інгредієнти розраховано на 45 вареників
    – Картопля 370гр
    – Цибуля 2 середні цибулини
    – Сіль 2-3 ч.л
    – Перець до смаку
    – Кмин 1ч.л
    – Олія 25гр
    Тісто на вареники:
    – Борошно універсальне 300 гр
    – Вода 150гр
    – Олія 9гр
    – Сіль 4.5гр

    Покроковий процес приготування вареників з картоплею
    Вареники з картоплею1

    Крок 1

    Дрібно нарізаємо цибулю. У розігріту сковороду наливаємо олію та висипаємо цибулю. Смажимо на маленькому вогні, постійно помішуючи. Готуємо до золотистого кольору.

    Вареники з картоплею2

    Крок 2

    Обсмажуємо кмин на середньому вогні 1-2 хвилини, постійно помішуючи. Готовий кмин перемелюємо на порошок.

    Вареники з картоплею3

    Крок 3

    Відварюємо картоплю і висипаємо в неї цибулю, перець, кмин і сіль. Переминаємо і пробуємо на смак.

    Вареники з картоплею4

    Крок 4

    До борошна додаємо сіль і перемішуємо. Вливаємо масло, 150 грамів окропу і замішуємо. Викладаємо на стіл та замішуємо тісто. Накриваємо тісто і даємо настоятися 15 хвилин.

    Вареники з картоплею5

    Крок 5

    Робимо ковбаску товщиною 2 см і нарізаємо шматочками по 2 см. Розгортаємо форму для вареників. Кладемо начинку та формуємо вареники.

    Вареники з картоплею6

    Крок 6

    Коли вода закипить, солимо і закидаємо вареники. Акуратно перемішуємо. Коли вареники спливуть, готуємо ще 5 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вареники з картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *