Перейти до вмісту
Головна » Вареники з грибами

Вареники з грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вареники з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 630 ккал, 16 г білків,
    28 г жирів, 80 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г борошна
    ❯ 2 щіпки солі
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100–150 мл кефіру
    ❯ 150 г печериць
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ 1 ст. л. свинячого жиру або вершкового масла
    ❯ 1 ч. л. сушених пряних трав до смаку
    ❯ сіль
    ❯ 2 стебла зеленої цибулі

    Покроковий процес приготування вареників з грибами

    Крок 1

    Борошно просіяти в миску, додати сіль, вбити яйце. Вливаючи кефір, замісити еластичне тісто. На посипаному борошном робочої поверхні розкотити тісто у пласт товщиною бл. 0,2 див.

    Крок 2

    Гриби протерти вологою тканиною та дрібно нарізати. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати з грибами на олії чи свинячому жирі 15 хв. Посипати травами, посолити до смаку. Дати суміші охолонути

    Крок 3

    З тіста вирізати 8-12 гуртків. У центр кожного кружка покласти порцію начинки. Краї гуртків ретельно защипати,
    надавши виробам форму півмісяців. Варити вареники в киплячій підсоленій воді, поки вони не спливуть на поверхню
    (близько 5 хв). Зелену цибулю вимити, обсушити та нарізати кільцями. Вареники подати гарячими, посипавши зеленою цибулею.

    Охолоджені вареники радимо обсмажити на вершковому маслі до рум’яної скоринки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вареники з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *