Рецепт “Макарони у пікантному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 35 хвилин
В 1 порції: 890 ккал, 41 г білків,
30 г жирів, 113 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 середній баклажан
❯ сіль
❯ 4 філе анчоуса
❯ 2 зубчики часнику
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ 80 мл білого вина
❯ 500 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
❯ 3 ст. л. борошна
❯ 500 г макаронних виробів (напр., орек’єтте)
❯ 150 г консервованого тунця у власному соку
❯ мелений чорний перець
❯ 3 ст. л. тертої рикоти або будь-якого твердого сиру
❯ листочки базиліка
Крок 1
Баклажан вимити, нарізати кружками, посолити та залишити на 1 ч. Баклажан промити, обсушити, обваляти в борошні та обсмажувати на невеликій кількості оливкової олії до готовності. З консервованого тунця злити
рідину, рибу вилкою розділити на невеликі шматочки.
Крок 2
Для соусу анчоусів дрібно нарізати. Часник очистити, порубати та обсмажити з анчоусами на 3 стіл. ложках оливкової олії. Додати вино, помідори та тушкувати 10 хв. Посолити та поперчити. Покласти в соус тунця та баклажан.
Крок 3
Орек’єтте відварити, відкинути на друшляк і дати воді стекти. Викласти орек’єтте в посуд, полити соусом, посипати сиром і листочками базиліка.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…