Рецепт “Макарони з каштанами та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 940 ккал, 25 г білків,
52 г жирів, 96 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г макаронних виробів
❯ сіль
❯ 1,5 ст. л. оливкової олії
❯ 140 г очищених варених каштанів
❯ 250 г відварених печериць
❯ мелений чорний перець
❯ тертий пармезан для посипання
Для соусу песто:
❯ 2 зубчики часнику
❯ зелень петрушки
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ 50 г волоських горіхів
❯ 125 г оливкової олії
❯ 40 г тертого пармезану
Крок 1
Для песто очищений часник пюрувати з петрушкою та волоськими горіхами, вливаючи тонким цівком масло. Додати сік лимона, підмішати пармезан.
Крок 2
Макарони відварити у киплячій підсоленій воді. Гриби нарізати пластинами, обсмажити на 1 стіл. ложці олії 5 хв. Додати каштани та злегка обсмажити. Покласти макарони, влити соус, перемішати. Посолити, поперчити. Готову страву розкласти по тарілках і посипати пармезаном
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…