Перейти до вмісту
Головна » Макарони з каштанами та грибами

Макарони з каштанами та грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Макарони з каштанами та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 940 ккал, 25 г білків,
    52 г жирів, 96 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г макаронних виробів
    ❯ сіль
    ❯ 1,5 ст. л. оливкової олії
    ❯ 140 г очищених варених каштанів
    ❯ 250 г відварених печериць
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ тертий пармезан для посипання
    Для соусу песто:
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ зелень петрушки
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 50 г волоських горіхів
    ❯ 125 г оливкової олії
    ❯ 40 г тертого пармезану

    Покроковий процес приготування макаронів з каштанами

    Крок 1

    Для песто очищений часник пюрувати з петрушкою та волоськими горіхами, вливаючи тонким цівком масло. Додати сік лимона, підмішати пармезан.

    Крок 2

    Макарони відварити у киплячій підсоленій воді. Гриби нарізати пластинами, обсмажити на 1 стіл. ложці олії 5 хв. Додати каштани та злегка обсмажити. Покласти макарони, влити соус, перемішати. Посолити, поперчити. Готову страву розкласти по тарілках і посипати пармезаном

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Макарони з каштанами та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *