«Діаменю» рецепт “Мармелад на агар-агарі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
58 ккал

Інгредієнти

– 700 г вишні
– цукрозамінник – на смак
– по 25 мл води та вишневого соку
– 8 г агар-агару

Покроковий процес приготування мармеладу

Крок 1

Вишню мою, видаляю кісточки. Подрібнюю у блендері у пюре, протираю через сито. Заливаю в товстостінну каструлю, додаю цукрозамінник.

Крок 2

Доводжу до кипіння і варю, помішуючи, на малому вогні одну-дві хвилини.

Крок 3

Агар-агар заливаю водою з вишневим соком, який стік після видалення кісточок. Додаю агар-агар до пюре. Варю на малому вогні, помішуючи, п’ять хвилин.

Крок 4

Знімаю з вогню та даю трохи охолонути. Виливаю вишневу масу в силіконові формочки та ставлю в холодильник до застигання.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Мармелад на агар-агарі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago