«Діаменю» рецепт “Мармелад на агар-агарі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
58 ккал
– 700 г вишні
– цукрозамінник – на смак
– по 25 мл води та вишневого соку
– 8 г агар-агару
Крок 1
Вишню мою, видаляю кісточки. Подрібнюю у блендері у пюре, протираю через сито. Заливаю в товстостінну каструлю, додаю цукрозамінник.
Крок 2
Доводжу до кипіння і варю, помішуючи, на малому вогні одну-дві хвилини.
Крок 3
Агар-агар заливаю водою з вишневим соком, який стік після видалення кісточок. Додаю агар-агар до пюре. Варю на малому вогні, помішуючи, п’ять хвилин.
Крок 4
Знімаю з вогню та даю трохи охолонути. Виливаю вишневу масу в силіконові формочки та ставлю в холодильник до застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…