Рецепт “Медальйони зі свинини в соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 24 г білків,
26 г жирів, 23 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 3 яблука
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 500 г свинячої вирізки
❯ 200 мл бульйону
❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 3 гілочки майорану
❯ 2 ст. л. соєвих вершків
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Яблука вимити та, вилучивши серцевини з насінням, нарізати восьмушками. На сковороді нагрівати 1 стіл. ложку олії та обсмажувати на ньому часточки яблук бл. 10 хв до зарум’янювання. Викласти зі сковороди.
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати поперек волокон на медальйони завтовшки прибл. 1 див.
Натерти їх сіллю, перцем і обсмажувати на сильному вогні 8 хв, додавши решту масло. Влити бульйон, приправити майораном та гірчицею, готувати на слабкому вогні 5 хв. Підмішати вершки, посолити на смак. Додати яблука.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…