Перейти до вмісту
Головна » Медальйони зі свинини в соусі

Медальйони зі свинини в соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Медальйони зі свинини в соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал, 24 г білків,
    26 г жирів, 23 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 яблука
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 500 г свинячої вирізки
    ❯ 200 мл бульйону
    ❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ 3 гілочки майорану
    ❯ 2 ст. л. соєвих вершків
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування медальйонів зі свинини

    Крок 1

    Яблука вимити та, вилучивши серцевини з насінням, нарізати восьмушками. На сковороді нагрівати 1 стіл. ложку олії та обсмажувати на ньому часточки яблук бл. 10 хв до зарум’янювання. Викласти зі сковороди.

    Крок 2

    М’ясо вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати поперек волокон на медальйони завтовшки прибл. 1 див.
    Натерти їх сіллю, перцем і обсмажувати на сильному вогні 8 хв, додавши решту масло. Влити бульйон, приправити майораном та гірчицею, готувати на слабкому вогні 5 хв. Підмішати вершки, посолити на смак. Додати яблука.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Медальйони зі свинини в соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *