![Ледачий штрудель](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/medaljony-zi-svynyny-v-sousi.jpg)
Рецепт “Медальйони зі свинини в соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 24 г білків,
26 г жирів, 23 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 яблука
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 500 г свинячої вирізки
❯ 200 мл бульйону
❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 3 гілочки майорану
❯ 2 ст. л. соєвих вершків
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування медальйонів зі свинини
Крок 1
Яблука вимити та, вилучивши серцевини з насінням, нарізати восьмушками. На сковороді нагрівати 1 стіл. ложку олії та обсмажувати на ньому часточки яблук бл. 10 хв до зарум’янювання. Викласти зі сковороди.
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати поперек волокон на медальйони завтовшки прибл. 1 див.
Натерти їх сіллю, перцем і обсмажувати на сильному вогні 8 хв, додавши решту масло. Влити бульйон, приправити майораном та гірчицею, готувати на слабкому вогні 5 хв. Підмішати вершки, посолити на смак. Додати яблука.