Перейти до вмісту
Головна » Ростбіф зі скоринкою із зелені

Ростбіф зі скоринкою із зелені

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ростбіф зі скоринкою із зелені” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 800 ккал, 51 г білків,
    48 г жирів, 44 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г яловичої вирізки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 5 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ жменю ядер фундука або волоських горіхів
    ❯ по жмені листків шпинату та петрушки

    Покроковий процес приготування ростбіфа

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Часник очистити, стовкти та змішати з гірчицею та 2 стіл. ложками олії. Посолити та поперчити. М’ясо намазати гірчично-часниковою сумішшю та прибрати в холодильник проти ночі.

    Крок 2

    Сковороду змастити 1 стіл. ложкою олії, розжарити та швидко обсмажити м’ясо на сильному вогні. Зелень пюрировать у блендері з горіхами та маслом, що залишилося. М’ясо викласти у форму для запікання, намазати цією сумішшю та запікати 35–40 хв при 190°

    Крок 3

    Готовий ростбіф накрити фольгою і залишити так на 15 хв. Нарізати скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ростбіф зі скоринкою із зелені. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *