Перейти до вмісту
Головна » Ніжки кролика в гірчичному соусі

Ніжки кролика в гірчичному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ніжки кролика в гірчичному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 50 хвилин
    У 1 порції: 750 ккал, 40 г білків,
    45 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 4 ст. л. діжонської гірчиці
    ❯ 4 ст. л. вершків
    ❯ 4 ніжки кролика
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 200 мл сухого білого вина

    Покроковий процес приготування ніжок кролика

    Крок 1

    Нагріти духовку до 200 °. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок. Змішати вершкове масло з гірчицею та вершками, посолити та поперчити до смаку, підмішати листочки зелені. Бекон нарізати смужками.

    Крок 2

    Ніжки кролика вимити, обсушити та разом із беконом викласти у форму для запікання. Полити м’ясо гірчично-вершковою сумішшю та вином. Накрити форму алюмінієвою фольгою та запікати ніжки кролика з беконом 1 год 30 хв.

    Крок 3

    Викласти м’ясо із форми. Соус, що утворився при запіканні, процідити, розвести 1 склянкою гарячої води та трохи уварити на слабкому вогні. Подати запечені ніжки кролика, полив гірчично-вершковим соусом. На гарнір добре
    запропонувати відварену картоплю з олією або картопляне пюре.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ніжки кролика в гірчичному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *