Рецепт “Міні-паї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 23г білків,
27 г жирів, 20 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 600 г філе курячих стегон
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 25 г вершкового масла
❯ 2 стебла цибулі-порею
❯ 200 мл курячого бульйону
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 200 мл вершків
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 250 г листкового тіста
❯ молоко для змащування виробів
Крок 1
Філе нарізати шматочками. У сотейнику змішати олію з вершковим, обсмажувати філе прибл. 2 хв. Цибулю порубати, підмішати до філи та обсмажувати 2 хв. Влити бульйон та готувати ще 5 хв. У мисці змішати борошно та вершки, полити Філе. Додати петрушку, посолити та поперчити до смаку, довести до кипіння. Зняти з вогню, прибрати у холод.
Крок 2
Тісто розкотити та нарізати гуртками. Форми для маффінів вислати кружальцями тіста. Зверху викласти начинку,
накрити кружками з тіста та змастити їх молоком. Духовку нагріти до 200 °. Випікати міні-паі бл. 20 хв.
.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…