Рецепт “Міні-піци з грибами та цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 80 ккал, 4 г білків,
2 г жирів, 11 г вуглеводів
На 20 шт.
❯ 500 г готового тіста для піци
❯ 1 зубчик часнику
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. томата-пасти
❯ 1/2 ст. л. рослинної олії
❯ 3 невеликі червоні цибулини
❯ 5 скибочок шинки
❯ 4 ст. л. консервованих печериць
❯ 80 г тертого сиру
❯ сушена материнка на смак
Крок 1
Нагріти духовку до 190 °. Тісто розкотити на вистеленій харчовій плівці робочої поверхні в пласт завтовшки 2 мм і розрізати на двадцять квадратів. Часник очистити, потовкти та змішати з томатом-пастою, олією, сіллю і перцем. Намастити сумішшю пласти тіста.
Крок 2
Цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями. Скибочки шинки розрізати на двадцять смужок. На кожен пласт тіста викласти по одній смужці шинки, нарізані половинками печериці та кільця цибулі. Посипати тертим сиром та сушеною материнкою. Випікати бл. 10-12 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…