Калорійність

Моцарела у сметані

Рецепт “Моцарела у сметані з лимоном та перцем чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 10 хвилин
У 1 порції: 190 ккал, 13 г білків,
24 г жирів, 5 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 150 г моцарели
❯ 300 г сметани
❯ 1 великий стручок перцю чилі
❯ 1 лимон
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ жменя листків майорану

Покроковий процес приготування моцарели у сметані

Крок 1

Стручок перцю чилі вимити, розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння. М’якуш нарізати тонкими смужками.

Крок 2

Лимон вимити, обдати окропом і зрізати цедру як тонких смужок. З м’якоті віджати сік

Крок 3

Моцарелу нарізати тонкими скибочками та викласти на блюдо сервування. Полити їх сметаною і посипати цедрою лимона та нарізаним перцем чилі.

Крок 4

Безпосередньо перед подачею закуски на стіл збризкати її оливковою олією, 1 стіл. ложкою соку лимона і прикрасити листочками майорану.

Сьогодні ми дізналися як готується Моцарела у сметані. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago