Рецепт “Молочне желе з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 380 ккал, 5 г білків,
24 г жирів, 38 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 400 мл пастеризованого молока
❯ 150 г цукру жирністю 3,2%
❯ 400 мл жирних вершків
❯ 2,5 ч. л. гранульованого желатину
❯ 250 г чорниці листя м’яти для прикраси
Крок 1
Желатин замочити у невеликій кількості холодної кип’яченої води на 10 хв.
Крок 2
У каструлі довести до кипіння молоко зі вершками. Додати цукор, розмішати та зняти каструлю з вогню. Желатин віджати та розчинити, помішуючи, у гарячій молочній суміші.
Крок 3
Чорницю перебрати, вимити та обсушити. Коли молочно-желатинова суміш трохи охолоне, процідити її через марлю чи дрібне сито. Додати ягоди, перемішати.
Крок 4
Розлити молочно-ягідну суміш у порційні силіконові форми для кексів (або звичайні склянки). Помістити форми в холодильник на ніч, щоб суміш затверділа.
Крок 5
Готове молочне желе акуратно вийняти з форм, перекинувши їх на десертні тарілки. Прикрасити желе листочками м’яти.
Перед тим як виймати желе з форм, занурити їх на кілька секунд у гарячу воду. Тільки слідкуйте за тим, щоб вода не потрапила у желе!
Желатин – джерело колагену, тому желе та муси корисні для краси шкіри, волосся та нігтів.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…