Рецепт “Морквяні капкейки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 750 ккал, 11 г білків,
50 г жирів, 64 г вуглеводів
На 6 шт.:
❯ 200 г моркви
❯ 2 яйця
❯ 100 г цукру
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 120 г борошна
❯ дрібка солі
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 80 г мелених волоських горіхів
❯ 1/4 ч. л. меленої кориці
Для прикрас:
❯ 200 г кондитерської мастики
❯ по кілька крапель червоного та зеленого харчових барвників
❯ 250 мл жирних вершків
❯ 1/2 ст. л. цукрової пудри
Крок 1
Моркву очистити та натерти на дрібній тертці. Яйця збити у пишну масу із цукром. По столовій ложці влити, помішуючи, масло. Борошно просіяти та з’єднати з сіллю та розпушувачем. Всипати в яєчно-олійну масу і перемішати. Додати в тісто терту моркву, корицю та горіхи, перемішати.
Крок 2
У поглиблення форми для кексів вставити шість паперових форм. Розподілити за формами тісто і випікати прибл. 20 хв при 175 °. Перевірити готовність кексів, проткнувши їх дерев’яною шпажкою: тісто не повинно до неї прилипати.
Крок 3
У половину мастики додати червоний, а в іншу половину зелений барвник вимісити. Скачати з мастики джгути, звити “гніздечки” і прикрасити ними кекси, що охолонули. Вершки збити міксером із цукровою пудрою та за допомогою кондитерського мішка із зіркоподібною насадкою наповнити “гніздечки” кремом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…