Рецепт “Морозиво із каштана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 10 хвилин
У 1 порції: 630 ккал, 7 г білків,
30 г жирів, 80 г вуглеводів
На 4 порції:
250 мл вершків жирністю не менше 33%
10 г ванільного цукру
400 г каштанового пюре
100 г цукру
1 ст. л. коньяку
80 г чорного шоколаду
Крок 1
250 мл вершків жирністю не менше 33% збити з 10 г ванільного цукру. В окремому посуді збити 400 г каштанового пюре зі 100 г цукру, додати 1 стіл. ложку коньяку. Обидві суміші перемішати.
Крок 2
80 г чорного шоколаду поламати шматочками та підмішати у суміш. Сформувати з маси, що вийшла невеликі кульки та помістити їх у морозильник на 4–5 год.
Крок 3
Перед подачею на стіл розкласти кульки морозива по креманках і дати злегка підтанути при кімнатної температури. Для подачі добре полити шоколадною глазур’ю і прикрасити листочками м’яти.
Щоб поласувати печеними каштанами, нагрійте духовку до 200° і запікайте їх на деку 20 хвилин. Дуже важливо до запікання зробити неглибокий хрестоподібний надріз на плоскій стороні кожного горіха, інакше каштани просто Вибухнуть! Каштани гарні та у вареному вигляді. Спочатку їх треба надрізати та залити холодною водою, довести до
кипіння, потім відварити до м’якості. Це займе прибл. 20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…