Калорійність

Морський язик під соусом

Рецепт “Морський язик під соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 160 ккал, 20 г білків,
2 г жирів, 8 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 6 філе морської мови
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 600 г зеленої стручкової квасолі (свіжої або замороженої)
❯ 300 мл сухого білого вина
Для соусу бернез:
❯ 250 г вершкового масла
❯ 4 дрібні цибулини
❯ 2 ст. л. листків естрагону
❯ 1/2 ч. л. товченого чорного перцю
❯ 1/2 склянки білого винного оцту
❯ 4 яєчні жовтки
❯ щіпка меленого кайєнського перцю
❯ сіль
❯ сік лимона на смак

Покроковий процес приготування морського язику

Крок 1

Спершу приготувати соус. Вершкове масло розтопити на слабкому вогні в каструлі. Шумівкою зняти піну, що утворилася.

Крок 2

Очищений лук і зелень порубати. У каструлі з товстим дном перемішати з товченим перцем, влити оцет і нагрівати, поки оцет не випарується наполовину

Крок 3

Процідити рідину через дрібне сито у велику металеву миску. За допомогою віночка підмішати жовтки.

Крок 4

Поставити ємність із соусом на гарячу водяну баню та збивати соус до загусання. Зняти з водяної лазні та, вливаючи порціями масло, збити. Додати сік лимона, сіль та кайенський перець на смак.

Крок 5

Філе натерти сіллю та перцем. Стручки квасолі вимити та зрізати кінчики. У каструлі довести до слабкого кипіння 300 мл води з вином і варити філе з квасолею на слабкому вогні 15 хв. Подати, полив соусом бернез.

ПОРАДА
З білою рибою чудово поєднується і вустерський соус. У ньому добре маринувати філе перед тепловою обробкою
або присмачувати соусом готову страву.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Морський язик під соусом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago