«Діаменю» рецепт “Мус із авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
121 ккал
❯ 2 стиглих авокадо
❯ 1/4 ст. натурального какао-порошку
❯ 1/4 ст. стевіозида
❯ О,5 ч.л. ванільного екстракту
❯ дрібка солі
❯ нежирний йогурт (за бажанням).
Крок 1
Розрізаю авокадо навпіл, видаляю кісточку та викладаю м’якуш у миску. Авокадо розминаю виделкою до пюре.
Крок 2
Додаю какао-порошок, стевіозид, ванільний екстракт та сіль. Добре перемішую всі інгредієнти до однорідної маси.
Крок 3
Поділяю мус на порції та охолоджую в холодильнику протягом одного-двох годин. Подаю мус, додавши нежирний йогурт.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…