«Діаменю» рецепт “Мус із авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
121 ккал
❯ 2 стиглих авокадо
❯ 1/4 ст. натурального какао-порошку
❯ 1/4 ст. стевіозида
❯ О,5 ч.л. ванільного екстракту
❯ дрібка солі
❯ нежирний йогурт (за бажанням).
Крок 1
Розрізаю авокадо навпіл, видаляю кісточку та викладаю м’якуш у миску. Авокадо розминаю виделкою до пюре.
Крок 2
Додаю какао-порошок, стевіозид, ванільний екстракт та сіль. Добре перемішую всі інгредієнти до однорідної маси.
Крок 3
Поділяю мус на порції та охолоджую в холодильнику протягом одного-двох годин. Подаю мус, додавши нежирний йогурт.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…