Перейти до вмісту
Головна » Мус із авокадо

Мус із авокадо

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Мус із авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    121 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 стиглих авокадо
    ❯ 1/4 ст. натурального какао-порошку
    ❯ 1/4 ст. стевіозида
    ❯ О,5 ч.л. ванільного екстракту
    ❯ дрібка солі
    ❯ нежирний йогурт (за бажанням).

    Покрокове приготування муса із авокадо

    Крок 1

    Розрізаю авокадо навпіл, видаляю кісточку та викладаю м’якуш у миску. Авокадо розминаю виделкою до пюре.

    Крок 2

    Додаю какао-порошок, стевіозид, ванільний екстракт та сіль. Добре перемішую всі інгредієнти до однорідної маси.

    Крок 3

    Поділяю мус на порції та охолоджую в холодильнику протягом одного-двох годин. Подаю мус, додавши нежирний йогурт.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мус із авокадо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *