Рецепт “М’ясне рагу з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 50 хвилин
У 1 порції: 660 ккал, 49 г білків,
28 г жирів, 49 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г м’якоті яловичини
❯ 2 цибулини
❯ сіль
❯ 3 зубчики часнику
❯ 40 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ мелений чорний перець
❯ 1 ч. л. порошку каррі
❯ 2 ч. л. меленого імбиру
❯ 500 мл гарячого яловичого бульйону
❯ 300 г нуту (попередньо замочити у холодній воді на ніч)
❯ 400 г очищених консервованих помідорів
❯ будь-яка зелень
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та нарізати великими кубиками. Цибуля та часник очистити та порубати. У каструлі з товстим дном нагріти суміш олій. Кубики м’яса посолити, поперчити та злегка обсмажити в олії. Додати цибулю, через 3-4 хв – часник. Приправити каррі, імбиром та готувати, помішуючи, ще 1 хв. Влити 250 мл теплої води та довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити рагу томитися 1 год.
Крок 2
Додати в рагу нут, шматочки помідорів та бульйон. Готувати під кришкою ще бл. 45-50 хв до м’якості м’яса та бобів.
Подати рагу, посипавши рубаною зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…