Перейти до вмісту
Головна » М’ясне рагу з нутом

М’ясне рагу з нутом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясне рагу з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 50 хвилин
    У 1 порції: 660 ккал, 49 г білків,
    28 г жирів, 49 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г м’якоті яловичини
    ❯ 2 цибулини
    ❯ сіль
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 ч. л. порошку каррі
    ❯ 2 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 500 мл гарячого яловичого бульйону
    ❯ 300 г нуту (попередньо замочити у холодній воді на ніч)
    ❯ 400 г очищених консервованих помідорів
    ❯ будь-яка зелень

    Покроковий процес приготування м’ясного рагу

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати великими кубиками. Цибуля та часник очистити та порубати. У каструлі з товстим дном нагріти суміш олій. Кубики м’яса посолити, поперчити та злегка обсмажити в олії. Додати цибулю, через 3-4 хв – часник. Приправити каррі, імбиром та готувати, помішуючи, ще 1 хв. Влити 250 мл теплої води та довести до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і залишити рагу томитися 1 год.

    Крок 2

    Додати в рагу нут, шматочки помідорів та бульйон. Готувати під кришкою ще бл. 45-50 хв до м’якості м’яса та бобів.
    Подати рагу, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясне рагу з нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *