Рецепт “М’ясні мафіни з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 15 хвилин
У 1 порції: 240 ккал, 17 г білків,
7 г жирів, 28 г вуглеводів
На 12 шт.:
❯ 200 г білого хліба (м’якуш)
❯ 3 ст. л. сухого білого вина
❯ 1 цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 8 в’ялених томатів у олії
❯ 500 г рубаної кролятини
❯ 80 г тертого сиру гауда
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. гірчиці
❯ 1 ст. л. суміші сушених пряних трав
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 12 мінікульок моцарели
Крок 1
Хліб нарізати кубиками та замочити у вині. Цибуля та часник очистити та порубати. В’ялені томати дрібно нарізати та змішати в мисці з рубаним м’ясом, цибулею, часником і тертим сиром. Яйце збовтати та влити у м’ясну суміш. Приправити гірчицею та пряними травами. Посолити та поперчити. Додати замочений у вині хліб, все ретельно перемішати та прибрати у холодильник на 1 год
Крок 2
М’ясну масу розділити на 12 частин, зробити в кожній поглиблення і вкласти туди кульку моцарели. Сформувати круглі котлети та викласти їх у змащені жиром металеві чи силіконові формочки для кексів. Запікати в духовці 35 хв при 190 °
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…