Перейти до вмісту
Головна » М’ясні мафіни з сиром

М’ясні мафіни з сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясні мафіни з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 17 г білків,
    7 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 шт.:
    ❯ 200 г білого хліба (м’якуш)
    ❯ 3 ст. л. сухого білого вина
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 8 в’ялених томатів у олії
    ❯ 500 г рубаної кролятини
    ❯ 80 г тертого сиру гауда
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. гірчиці
    ❯ 1 ст. л. суміші сушених пряних трав
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 12 мінікульок моцарели

    Покроковий процес приготування м’ясних мафініф

    Крок 1

    Хліб нарізати кубиками та замочити у вині. Цибуля та часник очистити та порубати. В’ялені томати дрібно нарізати та змішати в мисці з рубаним м’ясом, цибулею, часником і тертим сиром. Яйце збовтати та влити у м’ясну суміш. Приправити гірчицею та пряними травами. Посолити та поперчити. Додати замочений у вині хліб, все ретельно перемішати та прибрати у холодильник на 1 год

    Крок 2

    М’ясну масу розділити на 12 частин, зробити в кожній поглиблення і вкласти туди кульку моцарели. Сформувати круглі котлети та викласти їх у змащені жиром металеві чи силіконові формочки для кексів. Запікати в духовці 35 хв при 190 °

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні мафіни з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *