Рецепт “М’ясний хліб із начинкою з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 730 ккал, 35 г білків,
59 г жирів, 18 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 400 г броколі (без качана)
❯ сіль
❯ 2 черстві булочки
❯ 140 мл молока
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ по 500 г рубаної яловичини та свинини
❯ 2 яйця
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 3 ч. л. сушеної материнки
❯ 2–3 ст. л. борошна
❯ 1–2 ст. л. гірчиці
Крок 1
Броколі промити, розділити на суцвіття і бланшувати у киплячій підсоленій воді 2 хв. Відкинути суцвіття на друшляк і обдати крижаною водою, щоб зберегти їх насичений зелений колір. Хліб замочити у молоці. Цибулю та часник очистити, посікти та з’єднати в мисці з рубаним м’ясом. Вбити яйця, додати борошно і витиснути хліб. Продукти посолити, поперчити, приправити материнкою і ретельно вимісити руками
Крок 2
Нагріти духовку до 220 °. На вистеленій харчовій плівці робочої поверхні вологими руками сформувати з м’ясної маси прямокутний пласт. У центр пласта викласти нарізану смужками броколі. Сформувати буханець, викласти її в змащену жиром жароміцну форму і запікати 8 хв. Зменшити нагрівання духовки до 180 ° і запікати м’ясний хліб ще 1 год, змащуючи його кожні 15 хв розведеної в 100 мл води гірчицею.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…